Blomkålsfrikadeller 2 personer 1 lille blomkålshoved 50 – 75 g mel evt. 1 æggeblomme 1 spsk. olivenolie 1/2 løg (almindelig eller rødløg) 2 spsk. frisk koriander Urtesalt efter behag Evt. Indisk karry og peber       Mørbradene gøres i stand og flækkes på langs uden at skære helt igennem. De bankes let med hånden og den rørte fars lægges på den ene mørdbrad sammen med lidt af de ristede champignoner. Den anden mørbrad lægges over og kødet holdes sammen med kødpinde eller sys sammen, hvorefter de brunes i smør. Vand, rødvin og krydderier hældes ved og retten steger ca. 1 time. Resten af champignonerne kommes ved og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til. Serveres med salat efter årstiden. 5000 Madopskrifter på cd Her er en mulighed for at lave varieret mad Der er over 5000 opskifter på alt slags mad. Både til hverdag og fest Alle opskrifter er på Dansk Denne DVD kan købes for 25,00 Kr plus Porto       Denne DVD er lavet af Olvo_Hans Blomkålen koges uden blade på, indtil den er helt mør, ca. 20 – 25 minutter. Derefter moses den og blandes med mel og evt. æggeblomme. Så tilsættes olie og fintrevet løg, fintskåret koriander og urtesalt samt evt. peber og andre krydderier, f.eks. en anelse indisk karry. Dellerne formes med en ske og steges gyldne på en stegepande (medium varme) eller i ovnen (så bliver de mere fedtfattige). Tilbehør kan være hvidløgsflutes og blandet salat.